Schedule

8:15 ­ 8:25: Introduction


8:25 ­ 9:10: Opening Keynote by Leo Anthony Celi (45 min)


9:10 ­ 9:40: Eric Xing (30 min)


9:40 10:30: Contributed spotlights (50 min for a total of 10)


10:30 ­ 11:00: Coffee break and poster session (30 min)


11:00 ­ 11:30: Award session I: a word from the sponsors, followed by student talks (30 min)


11:30 ­ 12:00: Clinician pitches & discussion I (for a total of 3)


Lunch & Posters


1:45  2:30: Keynote: Neil Lawrence (45 min)


2:30  3:00: Award session II: a word from the sponsors, followed by student talks (30 min)


3:00  3:30: Coffee break and poster session (30 min)


3:30 ­ 4:00: Niels Peek (30 min)


4:00 ­ 4:30: Sendhil Mullainathan (30 min)


4:30 ­ 5:00: Clinician pitches & discussion II (30 min for a total of 3)


5:00  5:30: Poster session (30 min)


5:30 ­ 6:00: Jenna Wiens (30 min)

Comments